+36 20 951 4340

Oktatás

Tervezzük meg együtt a jövődet!
A G3D csapata segít, jelentkezz!

G3D-Print Kft. célja, hogy olyan minőségi oktatást biztosítson az általános iskola 6-7-8. osztályosai számára, amelynek eredményeként a diákok átfogó képet kapnak a 3D nyomtatás lehetőségeiről.
Szilárd alapokat, valamint gyakorlatot szerezhetnek a számítógépes tervezésről és általánosságban a tárgyalkotásról. A képzés végére tanulóink olyan alapismeretekre tesznek szert, amely segíti őket a logikus gondolatmenet kialakításában, az önállóan- és csapatmunkában való szerepvállalásban, valamint a körültekintő és fokozatos előrehaladásban, amely napjainkban kiemelkedően fontos magabiztosságot és egészséges önértékelést eredményez.
Műszaki és reál beállítottságú diákjaink részére számottevő előnyt jelent képzésünk a további tanulmányaik, és karrierjük szempontjából a mindig oly nehéz kezdeti lépéseket illetően.

A G3D Tudástár célja, hogy az új generáció is megtanuljon
GONDOLKOZNI 3D-BEN.

A szakkör díja 4000Ft/alkalom. Szükséges felszerelés nincs, minden résztvevőnek külön laptopot, és 3D nyomtatót biztosítunk.
Az első foglalkozást az egyeztetést követően 2022. novemberben tervezzük. A tanfolyam elvégeztével tanúsítványt kapnak a résztvevő diákok.

G3D Oktatás

Szolgáltatásaink

01.

3D nyomtatás

A 3D nyomtatás egyike a 21. század forradalmian új technológiáinak.

Tovább

02.

3D tervezés

Egyedi mérnöki tervezési folyamat, mely során egy álomból kézzel fogható valóságot varázsolunk számodra.

Tovább

03.

Szkennelés

A 3D szkenner méréseket végez pontfelhők formájában, hogy az objektum digitális másolata minél pontosabban készüljön el.

Tovább